Feines fetes

Us oferim un breu tast de projectes realitzats.

Pàgines web corporatives

Amb un enfocament innovador, creem solucions digitals que impulsen la presència en línia de la teva empresa. Des de disseny a mida fins a funcionalitats avançades, estem aquí per potenciar el teu èxit a l'era digital.

Pàgines web corporatives + mòdul de notícies/catàleg

Som especialistes en el desenvolupament de solucions web a mida, creant experiències digitals úniques que s'adapten a les necessitats específiques del teu negoci. Confieu en nosaltres per portar la teva presència en línia a noves alçades amb codi fet a mida.

Botigues Online

El nostre equip d'experts en programació web treballa per crear experiències de compra úniques, integrant solucions personalitzades que potencien la presència digital del teu negoci i optimitzen la conversió de visitants en clients. Confia en nosaltres per impulsar el teu èxit en el món del comerç electrònic.

Gestió de reserves online

Personalitzem la teva web per a la gestió de reserves en línia. Simplifiquem l'operació permetent als teus clients reservar serveis i espais de manera fàcil i eficient. Amb la nostra plataforma, optimitza l'experiència de reserva i maximitza l'eficàcia del teu negoci.

Merxandatge

Oferim productes personalitzats adaptats a la teva necessitat, elevem la teva marca amb articles que deixen una impressió duradora. Tenim tota mena d'articles promocionals, roba laboral, material esportiu i roba tècnica, sabates de seguretat i laboral, tot poersonalitzat amb la teva marca.

Disseny Gràfic

Impulsem el teu negoci oferint una imatge corporativa impactant i seriosa, oferim servei de disseny gràfic i publicitat. Dissenyem el teu logotip i tota la teva imatge corporativa així com la publicitat i flyers que necessitis per donar una empenta al teu negoci.

Logotips

Busquem i treballem per aconseguir la millor imatge per a la teva empresa, el logotip és la carta de presentació d'una empresa, per això des de la Wad dissenyem el logotip idoni per a tu. A més del logotip configurem el manual d'identitat corporativa que estableix les pautes i normes visuals que cal seguir en utilitzar els elements gràfics de la marca per tindre una marca homogènia.

Disseny de llibres i revistes

Porta'ns la teva idea o projecte literari i ens encarreguem del disseny i la maquetació de la portada per a una impressió òptima. També dissenyem i maquetem revistes i fulletons publicitaris.

0
Tancar
0 Articles
Subtotal 0,00 €
+34977036010
Email
Escriu-nos