Qui Som

Web Advanced Development S.L., d'ara en davant WAD, és una empresa fundada l'any 2008 i formada per professionals experts amb l'objectiu d'oferir els serveis necessaris per situar a Internet qualsevol tipus d'entitat personal o comercial.

La WAD té una amplia experiència en els dos camps més importants i delicats en el món de la informàtica, com són la banca electrònica i el sector assegurador.

La WAD disposa de tots els recursos per aconseguir els objectius desitjats, des de la creació d'imatge corporativa, a la modernització o la potenciació de la imatge existent.

Que fem

ENS APASSIONA EL QUE FEM, PER AIXÒ OFERIM ELS MILLORS RECURSOS PER ALS NOSTRES CLIENTS

Desenvolupament a mida

Desenvolupament a mida

Tens un projecte que no s'adapta al estàndard web? Presenta'ns els seus requisits. Estudiarem i dissenyarem una solució específica a mida.

Pàgines web

Pàgines web

Dona a conèixer a tothom els seus serveis i la seva empresa, a través d'un dels medis més extensos i utilitzats per qualsevol usuari.

Gestor Contingut

Gestor Contingut

Webs destinades a continguts que es van actualitzant com ara: blogs, notícies, catàlegs... Aplicació gestionable, personalitzable i s'adapta a dispositius mòbils.

Botiga Online

Botiga Online

Botigues online personalitzables. S'adapten als dispositius mòbils. Disposen de catàleg, blog i apartat corporatiu. Pagaments online configurables.

Comunicació

Comunicació

Gestionem la comunicació de l'empresa i estiguis sempre connectat amb els seus clients, proveïdors, empleats... Dominis, emails, hostings, xarxes locals.

Posicionament SEO

Posicionament SEO

Totes les nostres web estan optimitzades per a un bon posicionament als navegadors. Gestionem campanyes publicitàries i anàlisi web.

Diseño

Diseño

Nuestro departamento de diseño está especializado en mejorar y potenciar la imagen de su empresa. Diseño gráfico, web, merchandising y publicidad.

Gestió Xarxes Socials

Gestió Xarxes Socials

Creació de contingut per a les principals xarxes socials. Campanyes publicitàries destinades a potenciar la imatge de la seva empresa a les xarxes.

Suport tècnic software/hardware

Suport tècnic software/hardware

Necessites ajuda? Servei técnic per a solucionar els seus problemes amb el programari així com de reparació i venda de material informàtic.

Exemples de feines fetes

UN PETIT TAST DE PROJECTES REALITZATS

port_agility
port_tenguifalti
port_bahia
port_capitalismo
port_ecucatonline
port_feliz
port_flyers
port_folletos
port_jljardi
port_kanamu
port_logos
port_marcelo
port_masalla
port_merchandising
port_pensar
port_pintaecologic
port_printcolor
port_sacma
port_solocomo
port_targetes
0
Tancar
0 Articles
Subtotal 0,00 €
+34977036010
Email
Escriu-nos